Parketvloer schuren door Quadvlieg parketvloeren Maastricht

 

Is uw houten vloer vies en versleten? Is uw parketvloer nodig aan vernieuwing of een opknapbeurt toe? U hoeft uw houten- of parketvloer niet direct te vervangen! Wij hebben hét alternatief voor een nieuwe houten vloer. Met het schuren van uw parketvloer kunnen wij uw vloer een nieuw leven geven!

Quadvlieg parketvloeren uit Maastricht is gespecialiseerd in het schuren en renoveren van houten vloeren.

Ik schuur en renoveer parketvloeren, planken vloeren, verouderde vloerdelen en lamelparket. Als ik klaar ben met uw vloer, ziet hij er weer uit als nieuw! Meestal is het renoveren en schuren van uw vloer ook echt een stuk goedkoper als het aanschaffen van een geheel nieuwe vloer.

 

Quadvlieg Parkvloeren staat voor service, kwaliteit en vakkundigheid

 

Bij Quadvlieg parketvloeren staat service, kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel. Quadvlieg Parketvloeren heeft kleine mooie showroom, maar komt ook bij u thuis. Zo kunt u zich door mijzelf, in alle rust vrijblijvend laten informeren over de vele mogelijkheden en onbegrensde mogelijkheden in parket. Quadvlieg parketvloeren heeft al meer dan 28 jaar ervaring op dit gebied en is specialist in vloeren schuren in en rond om Maastricht.

Ik komen graag bij u langs om u een indicatie te geven van de kosten en om u voorbeelden te laten zien hoe enorm uw huis opknapt nadat uw vloeren geschuurd zijn.

Het schuren van een parketvloer is intensief werk , ik maak u  vloer weer als nieuw.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel Quadvlieg parketvloeren 06-26524797 of mail naar info@quadvlieg-parketvloeren.nl

 


 

                 

Quadvlieg Parketvloeren

Brusselseweg 356

6217HC Maastricht

 

Email : info@quadvlieg-parketvloeren.nl

KvK : 14082652

Tel : 043-3478199

Mob : 06-26524797

Openingstijden :

Wij doen alles op

afspraak

 

To The Top